CWC FISHING TEAM

CWC Fishing Team består av hängivna och nästintill fanatiska predatorfiskare. Vi kan kalla dom ”testfiskare”, men CWC Fishing Team är på många sätt mer än så. Förutom testfiske av våra produkter hjälper medlemmarna till med utveckling av nya heta prylar, är med på våra demodagar ute i butikerna, representerar CWC på mässor samt delar med sig av sitt kunnande och fiskeglädje på våra gemensamma fisketräffar. Och det är det fiske till stor del handlar om – att vidga sina vyer och hela tiden bli bättre när det gäller fisketeknik och taktik, och sist men inte minst – njuta av fisket och ha roligt!

Pierre Monjarret

Pierre Monjarett, Fransmannen som spenderat de senaste 15 åren som heltidsguide på Irland. Mest känd för sina många framträdanden tillsammans med ”Trumman” i diverse filmproduktioner. Pierre besitter en storfisk mind-set ackompanjerad av en okrossbar anda för fisket, garanterat sist från sjön alla dagar i veckan.

Evert Oostdam

Holländske, fd. Marin soldaten och hardcore fiskaren Evert har varit i samröre med CWC sen det tidiga 2000talet. Ägare av Pike Master Lures och den vida kända tävlingsserien Predator Tour. Everts primära fiske bedrivs i Nederländska sjöar och floder efter abborre, gös och gädda men även flertalet turer till Skandinaviens utmarker och tropikerna efter big game i saltvatten.

Stefan Trumstedt

Mannen bakom märket, Stefan ”Trumman” Trumstedt, har varit i branschen sen det tidiga 90talet. Han har fiskat sen barnsben efter allt som simmar i våra vatten men Stefans stora passion har alltid varit spinnfisket efter storgäddan. Först på sjön och sist av, det är Trumman i ett nötskal.

Adam Orre

Säljare och medlem i CWC Fishing Team. Adam har fiskat sedan barnsben och gjort så vid varje tillfälle som presenterat sig. Dedikerad att lära sig och anpassa sig efter situationerna som visar sig både på sjön och inom tekniken. Adams spektra har varit brett inom sportfisket men det som han håller närmast hjärtat är spinnfisket efter abborre och gädda.

Michael bergander

Michael är Trummans högra hand och varit sedan begynnelsen av CWC fishing team. ”Berget” har varit vid Trummans sida genom alla deras äventyr och är informellt känd som ”the Front Gunner” och bevisar detta genom att konstant producera stora gäddor i båten. Hans största bedrift inom tävlingssammanhanget är vinsten av 2021 Predator Tour tillsammans med Andreas Seger. Berget är en oklanderlig sportfiskare och hard-core i varje tum och söm!

Klas Hagert

Klas är ansvarig till att det pelagiska prickskyttet efter gös ens existerar, först med att utveckla metod och utövning och sätta en omspännande trend inom gösfisket. En sportfiskare med mer rutin och ekolods kännedom är svårt att finna. Även om han är bäst känd för sina gösfiske kunskaper är det inte ovant att se honom bärga stora flundror som gäddor.

Andreas Seger

Yngst i kullen men inte utan erfarenhet, Andreas har rattat stora sportfiskebåtar och tävlat från norr till söder sen högstadiet. Erkänd 10+ jägare som oftast ses med en Giant Pig Shad i linänden krigandes mot vädergudarna på de stora sjöarna. En ”Big Fish Hunter” i varje tum!

jonas milton

Jonas är säljare för Catch with Care's mellandistrikt. Han är en mycket passionerad och erfaren predatorfiskare som besitter mycket kunskap och har många idéer. Har under åren provat på de flesta fiskemetoder, men till slut landat i spinnfisket efter abborre och gädda. Envis till tusen och ger aldrig upp, - Hur surt fisket än är.

Magnus Diesner

Säljare för Catch with Care och medlem i teamet sen många år tillbaka. Magnus har spenderat sina åtskilliga timmar i abborrvikarna längst ostkusten och har en fantastisk lista av stora abborrar och gäddor. Magnus utövar primärt spinnfiske men är bevandrad inom det mesta i specimen fisket.

Cecilia Grönberg

Cecilia andas sportfiske och gjort så sen barnsben, även känd som Gösdrottningen för sina otaliga storgösar på diverse sjöar och älvar. Hennes främsta målfisk är stor gös men är inte ovan för att ge sig i kast med stora gäddor och abborrar.

Joakim Pettersson

Jocke är en allround predatorfiskare /guide, med gäddan som favorit men sätter gärna på laxtrolling skedarna när det är läge. En hel del havsfiske blir de också och han gillar att tävla och har en del pallplatser att skryta med av arterna gädda, havsöring, abborre och hälleflundra. Kan även titulera sej sportfiskeguide i stockholms området samt sibbofjärden.

jon Persson

Säljare för CWCs norra distrikt och medlem i Catch with Care Fishing team sedan många år tillbaka. Inget får Jon att bryta sitt utomordentliga humör och karaktär. En klippa varesig det gäller i tävlingssammanhang eller om det kommer till att hjälpa en vän i nöd. Jon spenderar mesta delen av sin fisketid i sällskap med sin son Max som sin far är helt tappad i sportfiskets värld.

Ulf Hugsén

Professionell fiskeguide på Nordic Sea Angling sedan 2009. Han specialitet är hälleflundra, Stor hälleflundra! Ulfs största flundra hitintills var inte mindre än 241 cm!

Tove Ahlander

Uppvuxen med fiske sedan ung ålder, har gjort Tove till en allround fiskare men hon brinner lite extra för gösfiske. En precicisionsfiskare ut i fingerspetsarna som inte lämnar något åt slumpen. Sann storfiskjägare som gillar att utforska, som saknar tidsuppfattning och kan stanna på vattnet i ur och skur dygnet runt om så behövs för att lyckas. Alltså en tjej med envishet och pannben mot alla odds!

Mika MäkelÄ

Mika är en av våra närmsta inom branchen och har varit med i teamet sedan begynnelsen. Mika ansvarar för allt som händer och sker i vår östra flygel, Finland. En respekterad gäddfiskare som bemästrar alla olika vattentyper och kan ses i diverse filmatiseringar tillsammans med våra övriga finska representanter.

william eksell

William besitter en helhjärtad dedikation för fisket med en passion för det outforskade i både natur som teknik. William har en strävan att alltid lära sig och hålla sig i framkant i den vida sfären av sportfisket. De flesta timmar på sjön spenderas inriktad på att leta rätt på stora gäddor och abborrar men är inte blyg för att ge storgösen en omgång.

Jimmy Lindahl

Jimmy är en medlem i CWC familjen och varit del av teamet sedan 2006. Han är stolt över att ha varit med i framkanten av det moderna predator fisket som vi har runt omkring oss idag. Även om en specimen fiskare i grund och botten och väl verserad i de flesta metoder inom sportfisket håller Jimmy jerkbait fisket efter gädda närmst om hjärtat. Utöver sportfisket är Jimmy en utbildad fiskekolog och arbetar i fält med restauration i våra våtmarker och vattendrag.

Kent "Rockabilly" Olsson

Kent är en dedikerad gäddfiskare, betesbyggare och innovatör som fiskat sedan barnsben. Han är mannen bakom till vårt innovativa bete Strike Pro - Catchy som redan gett honom 11 gäddor över 10 kilo. Kent är inte rädd att tänka utanför boxen och jobbar målmedvetet för att lyckas. Det gör han med framgång!

David Aronsson

David är Ambassadör för Catch with Care's för norradistrikt. Hans största passion är predatorfiskare och han älskar även all sorts fiskemetoder. Han besitter med mycket kunskap och har måna idéer. Han älskar även spontana upplägg. Just nu så lägger han mycket tid på spinnfisket efter gädda och även abborre. Men han älskar även i bland bryta av det med att köra fluga och spinnfiske efter öring och harr. Han är även en kille som hatar att ge upp.

Luca Nardin

Luca började sitt fiske med att fiska efter öring i små bäckar och åar innan han fann gäddfisket. Idag är Luca en hängiven predatorfiskare som arbetar som fiskeguide. Tillsammans med Pierre Monjarret driver han Predatorguiding lodge på Irland och hans glädje till gäddfisket är lika stort idag som när han en gång startade.