CWC FISHING TEAM JUNIOR

Fiske är fantastiskt roligt och något för alla åldrar! Vi på CWC har som första företag valt att satsa på ett eget juniorteam! De här ungdomarna brinner verkligen för fiske vilket syns på deras framgångar, då den ena fina fisken efter den andra poseras med på juniorernas gemensamma Instagramkonto. Målet vi har är att juniorerna ska inspirera många barn och ungdomar att prova på fiske och förhoppningsvis fastna för det, samtidigt som vi har väldigt roligt tillsammans på våra tävlingar och fisketräffar.

max persson

Max är en väldigt hängiven fiskare som gillar många olika typer av fiske. Hans fokus ligger dock på gädda och han tar ofta cykeln till farfar för att låna båt, när pappa inte hinner med ut! Han älskar att tävla och är alltid hungrig att testa nya vatten. Årstid är ovidkommande, det finns alltid nya fiskar att fånga!

LEO ROSVALL

Leo, en glad kille från södra Sverige som är en riktigt duktig gäddfiskare! Han har många fina gäddor på sitt samvete som fallit för hans Pig Shads, Buster Swims och inte minst för hans hemgjorda träbeten! Han har verkligen talang med stort T när det kommer till betesbygge, trots hans unga ålder!

Nils Arnlöf

Nils är en storfiskare av rang! Han och hans far Johan lägger mycket tid på framförallt abborre, men de skördar även fantastiskt fina gäddor och gösar tillsammans. När Nils presenterar en Piglet Shad eller en Pigster Tail går inte en enda abborre säker! Han ställer även gärna upp på en gäddtävling lite då och då.

Milo Brink

Milo är en mycket duktig och mångsidig fiskare! Han fiskar allt från gädda och abborre till stör och har väldigt fina resultat! Han är definitionen av en ”hemlig fiskare” då man på frågan var han fiskar får till svar ”i sjön”. Milo innehär Junior-teamets gädd-PB med en mäktigt fisk på 12,8kg tagen på en Buster Swim!